140 tekens…

140 tekens. Zijn soms te weinig om je hele verhaal te vertellen maar dan bestaat er nog altijd iets als bloggen. Een bijna uitstervend (dit waren al 145 tekens trouwens) fenomeen want je ziet door alle sociale netwerken het bos niet meer. Maar goed dat je dan altijd nog kan vertrouwen op de goede oude WordPress blog.

Afgelopen vrijdag verliet ik met een dubbel gevoel de tijdelijke werkplek van OrangeTalent. Na een half jaar bleek het niet meer te gaan. Iets waar ik in mijn ogen al eerder achter was, maar goed je probeert er toch het beste van te maken. Op dat moment zaten we namelijk op letterlijk een meter afstand tegenover elkaar. En geloof me, dit brengt na verloop van tijd (zeker als dit je enige collega en ook nog eens je baas is) enige wrijving met zich mee. En na een lang gesprek werd duidelijk dat het contract van een half jaar (mede daardoor) niet verlengt werd.

Tja, jammer dat wel. Maar het dubbele gevoel zat hem in het feit dat ik kwa werk prima uit de voeten kon komen (en daar was ook niets op aan te merken). Ik heb mijn portfolio bij OrangeTalent stevig kunnen aanvullen.
Maar het gemis in collega’s waar je even mee kunt sparren of over de nieuwe design trends kunt praten werd steeds groter. En dat was te merken. Daar komt bij kijken dat ik en mijn Duitse vriendin al meer dan een jaar op en neer rijden tussen Amersfoort en Dusseldorf om elkaar te zien. En we nu toch echt aan het plannen zijn om ergens langs te grens (omgeving Enschede / Gronau) een leuk huisje uit te zoeken. En dan is Ermelo toch een heel eind rijden. Dus het plan om daar vroeg of laat weg te gaan lag er al.

Al met al een een abrupte afsluiting, maar ook een begin van iets nieuws.

Bij deze ben ik dus ook opzoek naar een leuke job als vormgever in de omgeving Enschede.

Mijn portfolio is te vinden op Digisphere.nl
(Materiaal van vorige werkgevers is op aanvraag te verkrijgen.)

2 Replies to “140 tekens…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *