2009 enzo

Bam! toen stond 2009 alweer op de stoep. Tja na al die kranten lopers valt het kwartje (of euro. Wat verdienen die gasten wel niet met zn run?) wel. En waar 2008 in de trend stond van de studies zal 2009 geheel in de trend staan van werk. Maar ja, wat voor werk… Met die gedachte loop ik nu al een paar weken rond (wat me opzich niet heel slecht bevalt). Wat wil ik gaan doen? En vooral waar. Het idee om fulltime te gaan freelancen heb ik zo langzamerhand een beetje achter me gelaten. En lijkt het me in eerste instantie veiliger om gewon een paar jaartjes werk ervaring op te gaan doen bij bedrijf X om daarna nog eens terug te kijken of ik dat ook allemaal zelf zou kunnen. Ook het idee van een vast salaris trekt me meer.
En hoe veel ik er ook tegen op zit om werk te gaan zoeken (toch het idee dat je er aan vast zit) zal het er toch aan moeten geloven. Maar ook het idee om op straks op mn eigen benen te staan begint steeds meer te kriebelen. Maarja voor wat hoor wat zeggen ze altijd, en de bodem van ‘mijn postbank’ begint ook aardig in zicht te komen. Dus zal ik er toch echt aan moeten geloven. 9 to 5 here i come!
Meer over ‘Webdesigner zoekt baan’ snel.

2 Replies to “2009 enzo”

  1. welkom in de werkwereld zou ik zeggen 🙂 alweer een half jaar bezig en ook al is het 9-5 soms godslelijk.. een gevulde rekening niet.. en je leert zeker van alles bij

    gewoon jezelf effe triggeren of aan de laatste week van de maand denken helpt ook ^^

  2. Haha ja, die gevulde rekening klinkt wel erg aantrekkelijk idd 😉
    Morgen iig naar de KVK dus ik kan naast mn toekomstige job ook nog een beetje bij klussen ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *