Owja ik had een blog

Sinds ik op twitter zit blog ik eignelijk nooit meer… Tja alles wat je te melden hebt pas ook prima op Twitter Maar goed, bij deze even een update van mijn kant.
Inmiddels is de “ik zoek werk mail” de deur uit. En is het wachten op een reactie van hun kant. Hoop echt dat ik daar terecht kan. Heb er tijdens mijn stage periode en parttime periode namelijk een hele leuke tijd gehad. (een update volgt hopelijk snel). Ondertussen nog een freelance klusje lopen, dus ik vermaak me wel.

Een heel ander ding is dat ik in deze “hoef niet meer naar school, en heb nog geen baan” periode flink aan het sporten ben geslagen (ja ik en sporten je leest het goed). Ik was er al een keer eerder aan begonnen, maar dat is toen minder geworden en uiteindelijk ben ik er helemaal mee gestopt. Maar nu ik alle tijd heb, ben ik zn beetje elke dag aan het fietsen, crosstrainen, roeien en volop aan de gewichten aan het hangen. Met als resultaat dat ik met deze week al totaal zn 5 kilo ben afgevallen! In de eerste week bleef het gewicht vrijwel gelijk maar de laatste paar weken toch zeker een halve kilo per week. Wat dan weer resulteert in afzakkende broeken en ook dikke armen van alle kracht training. Yeah! Voorlopig ben ik ook nog lang niet uit gesport en geniet ik er volop van. (wie had dat gedacht) En werpt het zowel fysiek als mentaal zn vruchten af!

Ik voel me goed! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *