Slecht begin van je weekend…

Nu ik gewoon fulltime aan het werk ben, merk ik wel dat ik het weekend steeds meer ga waarderen. Even gewoon niks meer hoeven doen en vooral uitslapen!
Met dat gevoel stapte ik dus ook gister weer op de fiets, het regende niet eens dus dat was al geslaagd begin van mijn weekend. Helemaal happy reed ik dus gister naar huis, op weg naar een goed en welverdiend weekend totdat…

Ik vol van rechts werd geraakt door een witte auto.

Versuft lag ik op de grond nog amper besevende van wat er zojuist had plaats gevonden. Godver.. ik ben dus gewoon fucking aangereden dacht ik toen er om me heen steeds meer mensen stopte om me te helpen.
Nadat ik weer was opgeklauterd kreeg ik al snel van alle kanten vragen “gaat het? Moet ik 112 bellen?” Gevolgd door de opmerking van een inmiddels uit de auto gestapte bestuurder “Sorry, ik had je echt niet gezien” Wat op zich al een hele kunst was gezien het kruispunt (waar ik overigens gewoon voorrang had) helemaal vrij lag van huizen etc. En er in de verste verte nog geen boom of geparkeerde auto te zien was. Maar dat terzijde.
Toen ik uiteindelijk weer op mn beide benen stond en gecheckt had of ook de rest nog heel was, had ik al snel door dat ik toch erg veel geluk hab gehad. Gezien de klap had het veel erger kunne zijn. En volgens de getuigen heb ik nog een best end gevlogen ook.
Eenmaal bijgekomen van mn shock. Was het eerste wat er in me op kwam “Fuck! Kan ik zometeen helemaal brak op mn fiets naar huis”. Maar een snelle blik op mijn fiets was al genoeg om te zien dat dat niet meer ging lukken. In de voorvelg en vork zat namelijk een beste knik. Lekker, dan maar even naar het thuis front bellen… ook dat ging niet meer lukken, gezien mn telefoon uit was en het display een nogal artistieke ster vertoonde.
‘Gelukkig’ was ik aangereden door een bestel bus / auto dus zij heeft mij en mn fiets thuis kunnen brengen. Thuis aangekomen gelijk even gegevens overgenomen voor de verzekering etc. En ook ff een zak ijs op mn vinger gelegd die ondertussen flink was uitgezet.
Al met al een Kut begin van mn weekend dus.

Ben vanochtend (zoals voorspeld door paps en mams) wakker geworden met gruwelijke spierpijn. En ook echt alles doet pijn. n het liefst zou ik gewoon stil op de bank blijven zitten en een beetje tv kijken.
Zometeen ook maar is kijken hoe het met de rest van de inhoud van mn tas gesteld is. Mn wacom en mn koptelefoon zaten daar met mn telefoon ook in…

Ik hoop dat jullie een beter begin van je weekend hebben gehad…

10 Replies to “Slecht begin van je weekend…”

 1. 😯 🙁 Hoi Peter
  Nee,natuurlijk begint mijn weekend niet goed als ik dit soort berichten krijg.Ik leef met je mee. Ik begrijp wel dat jij een stevige serie beschermengelen om je heen hebt. Die wel is waar wat laat ingrepen, maar toch nog hun best gedaan hebben om de gevolgen (voor jou lichamelijk)zo beperkt mogelijk te houden. Hoop dat de schrik wat gezakt is inmiddels. En beterschap 😉
  groet, Tineke

 2. Bedankt 🙂

  Het gaat gelukkig al weer een stuk beter. Nog wel flink wat spierpijn hier en daar, maar lang niet meer zo erg als gister.

 3. het zou verboden moeten worden voor blinden om te mogen rijden :S

  wel blij dat je er niets ernstigs aan over gehouden hebt!

  strekte ..

 4. 😀 Zou heleamaal niet erg zijn idd. Maar helaas heeft de \”dader\” de inhoud ook gezien, en zien werken. Dus dat zou een lang verhaal worden 😉

  De blauwe plekken zijn gelukkig ook al aan het weg trekken, dus het gaat de goede kant op ^^

 5. Hey Peter,

  Lees net pas dat je zo een smak hebt gemaakt…
  Voorproefje om net als je pa te gaan vliegen?
  Nee hoor, grapje.
  Wat zal je geschrokken zijn joh!!!
  Hoop voor je dat je al een stuk bent opgeknapt en dat je niet al teveel ellende aan de verzekering ondervindt!

  Sterkte en liefs van hier.
  KPM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *