Voor alle non twitteraars

Het is weer een behoorlijke tijd geleden dat ik geblogt heb. Rede? Twitter. Mocht je er nog nooit van gehoord hebben? Ga je schamen! Twitter kun je het beste omschrijven als een ‘Micro Blog’. Wat eigenlijk inhoud dat je bericht (of tweet) maar kan bestaan uit 140 karakters. (zelfde hoeveelheid als één sms trouwens) Het mooie van Twitter is dat berichten altijd gelezen worden door je followers (mensen die zich op jouw Twitter hebben aangemeld.
Maar genoeg over Twitter, Ik zou zeggen gewoon even checken!

Ok, maar what about you? Inmiddels heb ik na veel zoeken een job gevonden bij een Internet bedrijfje in Utrecht genaamd “i-Aspect” Waar ik a.s Maandag al begin als webdesigner. Beetje spannend is het wel allemaal omdat dit mijn eerste echt baan gaat worden.
Maar de eerste indrukken waren voor beide partijen goed dus ik denk wel dat ik daar een leuke tijd tegemoet ga.

Dit betekend gelijk dat mn leventje even helemaal op zn kop gaat. Niet meer lekker uitslapen in bed, maar wakker worden op de fiets. Geen ochtend fitness meer in de sport school, maar ochtend drukte in de trein. Maar goed aan de andere kant ook: Niet meer te hoeven bedenken hoe je deze maand gaat rond komen, maar aan het eind van de maand een lekker salaris op je rekening gestort krijgen.
Fitnessen blijf ik trouwens wel gewoon doen, gaat erg lekker en ik voel me dr goed bij. De weegschaal is inmiddels al een kleine 15 kilo achteruit gegaan wat resulteert in losse broeken. Maar door de kracht training (wat je rust verbranding verhoogt) strakke shirts 😉

Zo, nu zijn al de non Twitteraars ook weer een beetje op de hoogte van wat er momenteel in mijn leventje speelt. Ben erg benieuwd hoe de eerste week zal zijn bij i-Aspect. Ik zal daarover volgende week uitgebreid verlag doen in een ouderwetse blog. Mocht je het eerder willen weten dan zeg ik”ik zie je op Twitter!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *