Wat gaat de tijd toch snel

Aaa mijn goed oude WordPress blog. Ik weet nog goed hoe het allemaal begon met een eerste bericht. Toen nog met een zelf in elkaar geknutseld ontwerp. Nu lekker back too basic met het standaard Twenty Eleven 1.3 thema van WordPress. Met in de header trouwens een mooie recentelijk geschoten plaat van onze laatste vakantie in Lanzarote. Een indrukwekkend Spaans eiland aan de kust van Marokko.

Nu bijna 7 jaar zou je het bloggen bijna vergeten. Tja, we doet er nog aan Bloggen? Je hebt toch Hyves, TwitterFacebook, Tumblr en sommige mensen doen wat met Goolge+. Wat moet je dan nog met een Blog? Het lijkt wel een uitgestorven medium aan het worden. En je ziet hoofdzakelijk nog maar bedrijven bloggen die iets te melden hebben. Bijvoorbeeld het succes verhaal van het terug vinden van een gestolen iMac.
Tja, als persoonlijke Blogger krijg je natuurlijk veel meer exposure als je het direct in je social media vriendengroep dropt. Dat laat niet weg dat je na het posten het niet als nog in je social media kunt droppen, maar waarom die moeite nog?

Deze trend is zich ook aan het doorzetten op portfolio gebied heb ik het idee. Natuurlijk is het mooi om een eigen site te hebben, maar waarom zou je eigenlijk nog?
Als ik naar mijn eigen portfolio kijk, zie ik dat het nieuwste werk dateert uit 5 jaar terug.
Ik ben ook eigenlijk veel meer gaan doen met sites zoals Dribbble en Behance. Waarom? Het toevoegen van nieuwe content gaat sneller. En net als de social media krijg je veel meer exposeer (views / likes) dan wanneer je het ergens online zet.

Ik vermeld daarom eigenlijk nog maar één link in mijn e-mail handtekening en visitekaartjes. Namelijk een verzamel site waar al deze media samenkomen.
En dat is about.me/peterhol Hierop vindt je zowel mijn social media en een link naar mijn Dribbble profile. Geen eindeloze feed, maar netjes naast elkaar gelinkt.

Met de vers geinstalleerde Disqus comment plug in moet het nu trouwens ook super makkelijk zijn om met je social media een reactie achter te laten dus laat maar horen wat je van dit onderwerp vindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *