twaalfde week amercom

Nadat we maandag al ons geld verbras hadden was het tijd om het weer terug te verdienen, and so the week continuous. En op een of andere manier was dat voor ons allemaal een lange week. Wat dat betreft hadden we het misschien beter tot vrijdag kunnen uitstellen want op maandag uitgaan geeft al snel het gevoel dat het de dag daarop weekend hoor te zijn. Maar helaas de week was pas nog maar net begonnen.
Deze week niet veel speciaals gedaan, hopelijk dat er binnenkort weer wat leuke klussen aankomen. Maar ik moest het deze week doen met wat (flash) banners en wat ander onderhoud werk. Ook kwam deze week mijn stage docent mijn stage plek bekijken. Zucht… echt die gast… Na laat maar, ik ga er ook geen woorden aan vuil maken ook. Laat ik het zo zeggen je verwacht gewoon meer van een stage docent.
Vrijdag hadden we een html / css sessie waarin we met elkaar besproken hebben waar we tegen aan liepen en wat de gewenste manier van werken is van amercom. Zo is het gebruik van id’s niet gewenste omdat aspx hier soms mee in de knoop komt te zitten. Daar zaten voor mij geen nieuwe dingen tussen alle dat je als je twee classes aan een element wilt geven je dit kunt doen door een spatie gevolgd door de tweede class

zo dus:
class="classNaam1 classNaam2"

nu heeft element dus classNaam1 en classNaam2 als class. en hoef je dus niet twee keer een class="... toe tevoegen.

2 Replies to “twaalfde week amercom”

  1. :doh: diezelfde stagedocent kwam ook ff langshoppen bij mij, maar mn stagebegeleider zette ehm wel ff voor t blok door te melden dat er elk jaar andere stagedocenten langskomen en elk jaar zegt hij dat leerlingen te weinig afweten van scripting etc., waarop de leraar zegt: ‘ik zal het wel meenemen’, waarop mn stagebegeleider zegt: ‘dat zeggen die stagedocenten nou elk jaar maar zie nog geen verandering’, gevolgd door wat stilte.. :sure: dan kwamen de ja maars weer…

    leuk die lui

  2. Gast is gewoon raar. tijdens die “terug kom dag” even uitdrukkelijk gevraagd of hij zo vriendelijk zou willen zijn ons te mailen over hoe het nu zat omtrent het afronden van de stage met een presentatie. En nogmaals gevraagd toen hij op bezoek kwam, en nu een week later toch maar weer zelf een mail gestuurd want meneer heeft blijkbaar betere dingen te doen dan nadenken :doh:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *